2310 252599

Μητροπόλεως 46
Θεσσαλονίκη

2310 252599

Μητροπόλεως 46 Θεσσαλονίκη

Παθήσεις του πρωκτού

Θεραπεία παθήσεων του πρωκτού – Χειρουργός Δ. Γεωργιάδης – Θεσσαλονίκη

Θεραπεία παθήσεων του πρωκτού – Χειρουργός Δ. Γεωργιάδης – Θεσσαλονίκη

Θεραπεία παθήσεων του πρωκτού

Οι παθήσεις του πρωκτού αντιμετωπίζονται σε άνδρες και γυναίκες, από τον Γενικό Χειρουργό. Η θεραπεία μπορεί να είναι συντηρητική ή με σύγχρονες ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές (υπέρηχοι, laser, κ.α). Όταν απαιτείται και με χειρουργική επέμβαση.

 

Ο Χειρουργός Δρ. Δημήτρης Γεωργιάδης, εφαρμόζει σύγχρονες, ασφαλείς τεχνικές, αναλόγως της πάθησης, της σοβαρότητάς της, αλλά και της γενικής φυσικής κατάστασης του ασθενούς. Ο κάθε ασθενής δεν έχει το ίδιο πρόβλημα και είναι λάθος να αντιμετωπίζονται όλοι με την ίδια τεχνική, διότι γι΄ αυτό ακριβώς τον λόγο υπάρχουν διαφορετικές τεχνικές. Απαιτείται γνώση και εμπειρία του Χειρουργού για οριστική λύση του προβλήματος, με τον ελάχιστο μετεγχειρητικό πόνο ή επιβάρυνση.

 

Οι παθήσεις του πρωκτού όπως οι αιμορροϊδες, οι ραγάδες, τα περιεδρικά αποστήματα, τα περιεδρικά συρίγγια, αλλά και τα περιεδρικά κονδυλώματα, αντιμετωπίζονται πάντα σε χειρουργική αίθουσα για την ασφάλεια του ασθενούς. Εκτός από τα κονδυλώματα που ενοχοποιούνται για εξαλλαγή σε κακοήθεις όγκους, οι περιπρωκτικές παθήσεις είναι καλοήθεις μεν, αλλά ιδιαίτερα ενοχλητικές έως και βασανιστικές για τους πάσχοντες.

 

Ωστόσο, κάθε επώδυνο πρήξιμο ή η δημιουργία σκληρής μάζας γύρω από τον πρωκτό, πρέπει να ελέγχεται από τον Γενικό Χειρουργό.

 

Αναλυτικά για τις παθήσεις δείτε στα πεδία δίπλα: